fbpx

Dineren in Roermond. Tip! Als je van lekker eten houdt.

Ben je dol op een avondje uit eten? Breng dan een bezoek aan Roermond. Dineren in Roermond is een echte aanrader voor liefhebbers van lekker eten! In de historische binnenstad, maar ook daarbuiten. Breng een bezoek aan Brasserie Tante Tilly en laat je verrassen. Of je nu zin hebt in een lekker stukje Limburgse vlaai op ons gezellige terras, of wilt genieten van heerlijke gerechten die je deelt met je hele gezelschap, bij Tante Tilly staat voor ieder wat wils op de kaart! 

Heb jij zin om een avondje gezellig te dineren?

Gezellig uit eten met je geliefde, een gezellige lunch of in privé sfeer dineren met een groep vrienden in Roermond? Brasserie Tante Tilly is de perfecte locatie voor bijna iedere gelegenheid! In de lente en zomer geniet je op het terras dat uitkijkt op een aantal prachtige historische gebouwen en in de winter warm en knus binnen in ons gezellige, bonte en tikkeltje vintage restaurant. Wat de reden ook is voor je bezoek aan je tante: een ding is zeker, een gezellige tijd beleven en genieten zul je volop!

De perfecte locatie voor iedere gelegenheid

Na een middag gezellig winkelen of het verkennen van de prachtige binnenstad van Roermond, nodigen wij je graag uit om aan te schuiven bij de brasserie van je favoriete tante, Tante Tilly! Je kunt al vanaf 10:30 uur bij haar terecht voor een lekkere kop koffie. Vanaf 11:30 opent zij haar deuren en ontvangt ze je graag voor een heerlijke brunch of lunch. Ook voor een vroege borrel ben je welkom. Tijdens het diner vanaf 17:00 uur verwent ze je graag met smaakvolle gerechten, perfect om te delen met je gezelschap. Bij Tante Tilly in Roermond is iedereen, jong of oud, welkom, of het nu is voor een goed gesprek, wijs advies of een avondje heerlijk dineren! Kom je snel langs? Reserveer dan alvast je tafeltje, zodat je zeker weet dat je favoriete plekje beschikbaar is in onze brasserie!