fbpx

Brasserie Tante Tilly is jouw nieuwe go-to brasserie in Roermond

Brasserie Tante Tilly in Roermond is dé perfecte plek voor een heerlijke maaltijd met vrienden en familie. Deze unieke brasserie biedt een menukaart met smaken voor iedereen, samengesteld door Tante Tilly zelf.

Brasserie Tante Tilly in Roermond

Of je nu op zoek bent naar een lekker bakkie pleur, een uitgebreide brunch of een heerlijke avondmaaltijd, bij Tante Tilly kun je terecht voor een heerlijk smaakvolle ervaring. De brasserie is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 10:30 uur tot 22:30 uur, dus er is altijd wel een tijdstip waarop je kunt genieten van al Tante Tilly’s gerechten.

Bont en vintage

De sfeer in de brasserie is bont en een beetje vintage, net als Tante Tilly zelf. Deze unieke tante heeft jarenlang over de hele wereld gereisd en heeft al haar favoriete smaken samengevat in één menukaart. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van Tante Tilly’s Poke Bowl, haar klassieke hazenpeper of haar favoriete gekruide kippenvleugels.

Maar Tante Tilly is niet alleen gek op eten, maar vooral ook op mensen. “Eten delen met je geliefden, dat is toch leven!” Brasserie Tante Tilly is daarom dé perfecte plek als je toe bent aan een beetje Limburgse gezelligheid.

Reserveren bij Brasserie Tante Tilly

Wil jij zeker zijn van jouw brunch afspraak in Roermond? Reserveer dan eenvoudig je plek via ons online reserveringssysteem. Je ziet meteen welke tijdstippen nog beschikbaar zijn.

Kom je met een grote bubs? Dan vinden we dat alleen maar gezellig! Vul wel even het aanvraagformulier voor groepsreserveringen in wanneer je komt met meer dan 10 personen.

Je bent van harte welkom bij mijn brasserie in Roermond.

Tot snel!

 

Liefs,

Tante Tilly