fbpx

over mij

Iedereen is benieuwd naar mij, dus ik stel me graag persoonlijk voor: 

Ik ben Tante Tilly – ik word vaak omschreven als ‘je favoriete tante met een gouden randje.’

Ik ben geboren en getogen in Roermond, maar heb ook de wereld over gereisd. Toch kom ik nu terug in mijn geboortestad, want ik miste jou! 

Als echte levensgenieter vind ik het heerlijk om te verbinden met familie en vrienden onder het genot van een hapje of drankje. Liefst ook alles samen te delen. Ik vond het daarom een goed idee mijn eigen brasserie te beginnen! 

Tante Tilly Brasserie leeft! Het is heerlijk bont, een tikkeltje vintage (net zoals ik) en gewoon heel gezellig! 

Vanaf 10:30 uur tot 22:30 uur kun je bij mij terecht voor een stevige bak pleur en een dik stuk taart. Vanaf 11:30 serveer ik een verlaat ontbijt, lunch en diner. Vanaf 17:00u trek ik alles uit de kast en laat  ik iedereen genieten van smaakvolle gerechten waar je alleen van kunt genieten of heerlijk samen kunt delen!. Dit is toch fantastisch!?

Iedereen is welkom & gelijk in mijn brasserie. Jong en oud komt graag bij mij op bezoek voor een goed gesprek of wijs advies. Dit komt vast door mijn levenservaring, vrijgevochten karakter en het feit dat ik geen blad voor de mond neem – maar altijd vanuit liefde en respect naar de ander. 

Je bent van harte welkom in mijn Brasserie!

Liefs, 

Tante Tilly