fbpx

Reserveren

Reserveer op tijd een tafeltje voor lunch of diner bij TANTE TILLy!

Om zeker te zijn van een plekje, raden we je aan om te reserveren. Dit kan het makkelijkste via ons online reserveringssysteem, hier zie je meteen welke tijden nog beschikbaar zijn.  Het is helaas niet mogelijk om via social media te reserveren.

Groepen

Grote(re) gezelschappen zijn van harte welkom bij Tante Tilly. Om alles smooth te laten verlopen, serveren wij voor gezelschappen vanaf 11 personen een 3-gangen keuzemenu samengesteld voor grote gezelschappen.

Zijn jullie met een groter gezelschap dan 10 personen en/ of wil je meer info over lunchen of dineren met een groep stuur vul dan het aanvraagformulier voor groepsreserveringen in.

Kom je voor een babyshower? Klik dan hier!

Hoe werkt de wachtlijst van ons reserveringssysteem?

Wanneer er op bepaalde tijdstippen geen plek beschikbaar is in ons restaurant, dan kun je ervoor kiezen om op de wachtlijst geplaatst te worden. Je kunt op de wachtlijst kiezen voor 1 specifiek tijdstip of een breder tijdsframe.
Wanneer er een plek vrijkomt bij Tante Tilly krijg je van ons automatisch een notificatie. Het kan zijn dat je niet de enige bent die hier een melding van zal ontvangen. Het maakt dus niet uit of je bovenaan de lijst staat of pas net bent aangemeld. Als er iemand sneller de reservering heeft bevestigd, dan kunnen we helaas nog even niets voor je betekenen. Wel ontvang je weer een nieuwe melding mocht er een plek beschikbaar komen. Maak je toch nog andere plannen? Dan kun je je nog altijd afmelden voor notificaties.

Kan ik ook gewoon bij TANTE TILLY langskomen, zonder te reserveren?

We raden je aan om te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen. Maar uiteraard ben je ook zonder reservering van harte welkom. Mochten we niet meteen een tafel vrij hebben, kun je altijd genieten van een drankje aan de bar totdat er een plekje vrij komt.

Kan ik ook gewoon bij TANTE TILLY langskomen voor een drankje?

Je bent van harte welkom voor een drankje aan onze bar. De bartenders staan met veel plezier klaar om een heerlijke cocktail of een ander drankje voor je te maken. Daarnaast heeft de keuken heerlijke barbites die perfect passen bij een heerlijk fris drankje. Voor de borrel reserveren wij geen tafels, we kunnen altijd een gezellig plekje aan de bar creëren of aan tafel wanneer deze beschikbaar is.