fbpx

Kerst bij je favoriete tante!

BRUNCH: 10.00u - 12:00u

 • Tante's sharing Kerstbrunch
  "Zoet & Hartig”
  27,95 p.p.

  Tante Tilly houdt van alle feesten dus trekt ze deze kerst weer alles uit de kast om het zo gezellig mogelijk te maken voor jou!

  Kerstbrunch:
  Van 10:00u tot 12:00u staat ze voor jullie klaar met een heerlijk glaasje mimosa en serveert de meest lekkere zoete en hartige gerechten op tafel, om samen te genieten van de mooiste dagen van het jaar!

 • Tante Tilly's kids kerstbrunch 12,50 p.p.

  Voor de kids heeft Tante Tilly ook wat lekkers te drinken; Een feestelijke kindercocktail!
  Verder komt er op tafel; een boterham, mini croissantje, geserveerd met zoet beleg. EN heerlijke churro's!!

  (De kerstbrunch serveert Tante Tilly alleen per tafel)

LUNCH: vanaf 12.00u
DINER: vanaf 18.00u

Tante Tilly trekt alles uit de kast tijdens de Kerstdagen met het “Tante’s sharing verrassing Kerstmenu” voor zowel lunch als diner. 

Eet je liever gewoon waar je zin in hebt? Geen probleem, want à la carte van onze menukaart kan ook. Voor een soepel verloop van uw bezoek serveren wij vanaf 11 personen het Kerstmenu.

 • Tante’s sharing verrassing Kerstmenu 43,50 p.p.

  Tante Tilly serveert drie gangen, per gang een selectie van gerechten gekozen door de chef, 3 gerechten per persoon, gevarieerd in: koud, warm, vis, vlees en vegetarisch. Liever 4- gangen tijdens de feestelijke dagen, dat serveert Tilly graag. Ze serveert per persoon een tussengerecht, als extra gang. (4- gangen 49,50 p.p.)
  De gerechten worden geserveerd met brood en bijgerechten.
  Voor het nagerecht kent ze hetzelfde principe en zet ze de meeste lekkere zoetigheden (twee desserts per 2 personen) op tafel en naar keuze serveert ze een heerlijk kaasplateau.

  Alles samen delen en van alles kunnen proeven, dat is toch het allerleukste met de feestdagen?!

 • Kids

  Natuurlijk serveren we tijdens de kerstdagen ook een driegangen kerstmenu voor de kids. Uit ervaring schatten we in dat het menu passend is voor kids tot een leeftijd van 10 jaar. Maar ach, wie kent zijn kids nou beter dan de ouders en wie zijn wij om er een leeftijd aan te hangen? Het is enkel een advies.

  Bestellen jullie liever geen menu voor de kids? Dan mogen ze natuurlijk ook hun favoriete gerechtje uit de kinderkaart of de à la carte kaart bestellen. Mee-eten met het volwassen kerstmenu mag natuurlijk ook!