fbpx

Kerst bij je favoriete tante!

Tante Tilly houdt van alle feesten en kerst staat hoog op haar favorietenlijst. Deze dagen draaien om samenzijn en bourgondisch genieten. Daarom trekt ze alles uit de kast tijdens de Kerstdagen met het “Tante’s Proeverij Kerstspecial” of het “Tante’s Sharing Kerstmenu”.  

Eet je liever gewoon waar je zin in hebt? Geen probleem, want à la carte bestellen van onze aangepaste menukaart kan ook.

Voor een soepel verloop van uw bezoek serveren wij vanaf 11 personen het Kerstmenu. Klik hier als je wilt reserveren vanaf 11 personen.

Natuurlijk serveren we tijdens de kerstdagen bovenstaande menu’s ook voor de kids. Uit ervaring schatten we in dat het menu passend is voor kids tot een leeftijd van 10 jaar. Maar ach, wie kent zijn kids nou beter dan de ouders en wie zijn wij om er een leeftijd aan te hangen? Het is enkel een advies.

Bestellen jullie liever geen menu voor de kids? Dan mogen ze natuurlijk ook hun favoriete gerechtje uit de kinderkaart of de à la carte kaart bestellen. Mee-eten met het volwassen kerstmenu mag natuurlijk ook!​

vanaf 10.00u - 14:30u

 • Tante's Proeverij Kerst Special
  21 p.p.

  Een heerlijke proeverij zoals je van Tilly gewend bent, natuurlijk met een extra kersttintje! Zodra we precies weten wat er bereid zal worden, maken we dit hier bekend.

 • Kids Proeverij Kerstspecial 12,50 p.p.

  Zodra we precies weten wat er bereid zal worden, maken we dit hier bekend.

  (De proeverij serveert Tante Tilly alleen per tafel)

vanaf 12.00u

 • Tante’s sharing Kerstmenu 42,50 p.p.

  Tante Tilly serveert drie gangen, per gang een selectie van gerechten gekozen door de chef, 3 gerechten per persoon, gevarieerd in: koud, warm, vis, vlees en vegetarisch.

  Liever 4- gangen tijdens de feestelijke dagen, dat serveert Tilly graag. Ze serveert per persoon een tussengerecht, als extra gang. (4- gangen 49,50 p.p.)

  De gerechten worden geserveerd met brood en bijgerechten.
  Voor het nagerecht kent ze hetzelfde principe en zet ze de meeste lekkere zoetigheden (twee desserts per 2 personen) op tafel en naar keuze serveert ze een heerlijk kaasplateau.

  Alles samen delen en van alles kunnen proeven, dat is toch het allerleukste met de feestdagen?!

 • Kids 22,50

  Natuurlijk serveren we tijdens de kerstdagen ook een driegangen kerstmenu voor de kids.

  Zodra we precies weten hoe de menu's eruit komen te zien, maken we dit hier bekend.