fbpx

Brunchen in Roermond doe je bij je favoriete Tante Tilly

Rol je nét te laat uit bed voor het ontbijt maar is het stiekem nog wat vroeg voor lunch? Dan ga je langs bij je favoriete Tante Tilly, want die serveert de lekkerste brunch in Roermond. Van een gezond sapje tot heerlijke broodjes. De lekkerste brunch in Limburg eet je in de gezellige brasserie van Tante Tilly.

Brunchen in Limburg

Zoek jij een leuke plek om te brunchen in Limburg? Dan ga je naar Tante Tilly. Dé nieuwe brunch hotspot in Roermond. Een tikkeltje zoet en een tikkeltje healthy: het leven kan zo lekker zijn! Op de menukaart van Tante Tilly vind je heerlijke gerechten.

Ben je in een ‘healthy-bui’ of heb je ‘cravings’ naar zoetigheid? Je favoriete tante zou je tante niet zijn, als ze niet alles heeft waar jij zin in hebt. Van een heerlijke zoete brownie tot een gezonde salad bowl. Op de menukaart vind je altijd wel iets lekkers. Je favoriete tante is ook zeker niet van gisteren. Op het menu vind je daarom ook lekkere vegetarische en vegan gerechten.

Dus sleur je vrienden en familie maar mee. Want het is tijd om lekker te brunchen in Limburg.

Brunch: ‘het beste van beide werelden’ – Tante Tilly

Breakfast, lunch? Bij Tante Tilly in Limburg eet je brunch. Van 10:30 uur tot 16:00 uur geniet je van heerlijke gerechten die door kunnen als lunch én ontbijt. Hoe lekker is dat?!

Vind je het leuk om samen te genieten van meerdere smaakvolle gerechtjes? Blijf dan zitten tot 17:00 uur of kom langs op zaterdag of zondag vanaf 13:00 uur. Je geniet dan van de lekkerste gerechtjes die je samen kan delen. Dat is toch fantastisch!

Over Tante Tilly

Lekker bont en een beetje vintage. Tante Tilly is jouw favoriete tante met een gouden randje. Na jarenlang over de hele wereld te hebben gereisd, heeft Tante Tilly al haar favoriete smaken samengevat in één menukaart om van te smullen.

Van een lekker bakkie pleur tot een heerlijke brunch. Bij Brasserie Tante Tilly in Roermond kun je van woensdag t/m zondag vanaf 10:30 uur tot 22:30 uur terecht voor de lekkerste hapjes en drankjes.

“Eten delen met je geliefden, dát is toch leven!” roept ze dan vanuit de keuken.

Reserveren

Wil jij zeker zijn van jouw brunch afspraak in Roermond? Reserveer dan eenvoudig je plek via ons online reserveringssysteem. Je ziet meteen welke tijdstippen nog beschikbaar zijn.

Kom je met een grote bubs? Dan vinden we dat alleen maar gezellig! Vul wel even het aanvraagformulier voor groepsreserveringen in wanneer je komt met meer dan 10 personen.

Je bent van harte welkom om lekker te brunchen bij mijn brasserie in Roermond. Tot snel!

 

Liefs,

Tante Tilly