fbpx

Mr. Sammi & ECI: de perfecte evenementenlocatie voor jouw evenement

Je wilt een evenement organiseren in omgeving Roermond. Je hebt voor ogen wie je uit gaat nodigen en de gewenste invulling al bedacht. Heb je ook al nagedacht over de evenementenlocatie? Mr. Sammi kijkt graag met jou naar de mogelijkheden van ons ECI-gebouw, een waanzinnig karakteristieke en industriële locatie in Roermond.

Een unieke evenementenlocatie voor jouw event

Een unieke locatie draagt bij aan de mooie herinneringen van je gasten. De locatie voegt een stukje beleving toe aan jouw evenement. Bijvoorbeeld een gebouw met een krachtig historisch verhaal. Hoe bijzonder is het als je tijdens een vergadering mag plaatsnemen op een evenementenlocatie met een rijke historie? Of hoe leuk is het om op het ruime terras van een industriële locatie plaats te nemen waar je uitkijkt over het water? 

Allerlei soorten events op onze evenementenlocatie

Bij Mr. Sammi heb je vele mogelijkheden. Je kunt er grote en kleine evenementen organiseren. Een congres bijvoorbeeld, of een vergadering. Een bruiloft? Feestavond of een lezing. Wij kunnen voor iedere groep en iedere hoeveelheid gasten een onvergetelijke avond organiseren. Zo passen de eindeloze mogelijkheden van Mr. Sammi áltijd bij jouw evenement.

Catering op jouw evenementenlocatie

Wat misschien wel net zo belangrijk is als de locatie van jouw evenement, is de catering. Wat wil je je gasten aanbieden? Lunch, diner of een borrel? Je verwacht bij goede catering dat de kwaliteit hoog is, het creatief is en dat jij er als organisator vooral geen omkijken naar hebt. Mr. Sammi verzorgt al jaren hoogwaardige catering voor evenementen en weet precies wat er nodig is om jouw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Bereikbaar in hartje Roermond

Dankzij de centrale ligging in Roermond, de ruime parkeerplaatsen en de algemene bekendheid van de locatie is Mr. Sammi makkelijk bereikbaar voor uw gasten.

Geen overbodige luxe, vooral bij grote evenementen. Je wilt je bezoekers toch zo ontspannen mogelijk kunnen verwelkomen?

Over Mr. Sammi

Mr. Sammi is een stoere bistro-bar in Roermond die geschikt is voor een veelvoud van events. We zijn gevestigd in de voormalige Roermondse elektriciteitscentrale, ECI. De vroegere industrie is nog volop aanwezig: beton en staal gaan prachtig samen met onze fluwelen fauteuils, geverfde lampen en houten bistrostoeltjes. Het is een heerlijke plek om uitgebreid te vergaderen met koffie of voor een heerlijk zakendiner.

Mr. Sammi als locatie voor jouw event

De ECI is een ware evenementenlocatie met vele mogelijkheden onder één dak. Bijzondere zalen, vriendelijk personeel, uitstekende catering van Mr. Sammi, moderne technische faciliteiten en ruime parkeergelegenheid voor de deur. Naast super event-locatie is de ECI bovendien ook nog eens een erkende trouwlocatie! Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden, neem dan contact met ons op.