fbpx

Borrelen in Roermond. Ontdek de Limburgse gezelligheid!

Heb je zin om een ouderwets gezellig avondje te borrelen samen met je partner of vrienden? Kom dan eens borrelen in Roermond en ontdek onze altijd gezellige Brasserie Tante Tilly! Onze borrels zijn dé perfecte manier om het weekend goed te beginnen. Bij ons voelt iedereen zich meteen thuis, of je nu jong of oud bent. Geniet van een verfrissend drankje, een uitgebreide borrelplank en goed gezelschap. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen! Plan jouw volgende borrel afspraak bij Tante Tilly in Roermond!

Heb jij zin in een gezellige borrel?

Laat jij jezelf graag in de watten leggen met heerlijke drankjes en hapjes in een gezellige brasserie of restaurant? Bij het moderne Tante Tilly staan we voor je klaar voor elke gelegenheid. Een bonte en tikkeltje vintage brasserie om gezellig bij te kletsen met jouw gezelschap. Neem plaats op het terras of zoek binnen een plekje, duik in de menukaart en beleef een verrassende borrel als nooit tevoren! Met wie kom jij binnenkort gezellig borrelen bij Tante Tilly in Roermond? Verras je gezelschap met tantes borrelhapjes en reserveer snel een gezellig tafeltje!

Beleef een verrukkelijke borrel-ervaring

Op zoek naar een spraakmakende locatie om samen te borrelen in Roermond? Tante Tilly heeft niet alleen de lekkerste brunch- en lunchgerechten waarbij je je vingers aflikt, maar ook verrukkelijke borrelhapjes op de menukaart. Kom je ook eens genieten van tantes favoriete aperitiefhapjes, gefrituurde garnalen of ovenvers desembrood? Uiteraard kun je ook een van de vele andere borrelhapjes op de kaart kiezen. Heb je toch meer zin in een stevige bak koffie met een dik stuk taart? Als een van de leukste hotspots van Limburg staat natuurlijk ook het lekkerste Limburgse gebak voor je klaar. Wanneer kom je op bezoek bij je Tante Tilly voor een kop koffie of delen we samen een plank met borrelhapjes? Weet dat de deur voor je open staat! Reserveer snel je tafeltje voor een onvergetelijke ervaring bij Tante Tilly.