fbpx

Tante Tilly’s High Tea in Roermond!

Hey Thee-liefhebber! Zin in een gezellige High Tea in Roermond? Bij Tante Tilly ben je altijd welkom in haar levendige brasserie! Stel je voor: een smaakvolle reis vol heerlijke versnaperingen en gezelligheid, waar thee en lekkernijen samenkomen voor een feestje op je bord! Een High Tea is als een kleurrijk avontuur in smaken, met een overvloed aan hartige en zoete lekkernijen. En niet te vergeten: de smaakvolle thee in alle smaken die je maar kunt bedenken! De High Tea bij Tante Tilly is een feestje op zich en een goed moment om te ontspannen en te genieten van het goede leven. Schuif gezellig aan en laat je verwennen door een goede High Tea in Roermond van Tante Tilly!

Klaar voor een High Tea in Roermond!

Stap binnen in een gezellige oase en laat je verrassen door een smakelijk assortiment vol zoete en hartige lekkernijen, geserveerd met een lach en een grote pot dampende thee. Of je nu een verjaardag hebt, of gewoon gezellig komt genieten met je vriendinnen, Tante Tilly weet er altijd een echt Thee-feestje van te maken! Je bent van harte welkom in haar gezellige brasserie in Roermond voor een heerlijke High Tea! De thee staat altijd voor je klaar!

Thee-liefhebbers opgelet!

Tanty Tilly trekt alles uit de kast om jou en je vriendinnen even goed in de watten te leggen. Ze vindt smaak en gezelligheid belangrijk en dat is nou net wat haar high tea zo speciaal maakt! Ze voorziet je van de lekkerste, huisgemaakte sandwiches, verse hapjes, en heerlijke zoete lekkernijen. Laat je verrassen door een goede High Tea in het hartje van Roermond. Verzeker jezelf van een plekje in onze brasserie en maak direct een reservering via ons makkelijke, online reserveringssysteem. Zo weet je ook zeker dat je kunt aanschuiven die dag!

Reserveer  vandaag nog jouw High Tea in Roermond!