fbpx

Het belang van een goede lunch in Limburg

De lunch. Het is vaak een onderschatte maaltijd, terwijl juist deze zó belangrijk is om de dag door te komen. Het is dé maaltijd die ervoor zorgt dat we energiek de rest van de dag doorkomen. Bovendien ben je al een halve dag bezig geweest met het verbranden van je ontbijt, dus ben je haastig op zoek naar wat verse nieuwe energie.

En of je nu honger hebt, of niet, de lunch is ook een goed moment om even pauze te nemen en te ontspannen. Een moment om even op adem te komen en met frisse energie te beginnen aan de rest van je dag.

Dus, ben je op zoek naar inspiratie voor een goede lunch in Limburg? Dan heeft Tante Tilly een aantal goede suggesties voor jou. Anders zou ze je favoriete tante niet zijn, toch?

Tips van Tante Tilly voor een lekkere lunch in Limburg

Op het menu van Tante Tilly vind je een aantal lunchgerechten waar je je vingers bij af kan likken. Neem bijvoorbeeld Tante’s Green Bowl: Een Bowl met Vegan Cheese, couscous, dadels, knapperige groenten, sla en nog veel meer om je weer hélemaal op te laden. Of ga je voor een getoaste brioche met ossenworst, cornichon, Savora Mosterd, en zoetzure sjalot? Óf gooi je het liever over een hele andere boeg met een gepocheerd eitje met avocado smash, knapperige spinazie, granaatappel en gravad lachs.

Tante Tilly weet in ieder geval heel zeker dat ze op haar MENU voor iedereen een heerlijk lunchgerecht klaar heeft staan.

LUNCHEN IN LIMBURG

Zoek jij nog een leuke plek om te lunchen in Limburg? De deuren van Tante Tilly staan altijd wagenwijd voor je open. Het is dé nieuwe lunch hotspot in Limburg. Een tikkeltje zoet en een tikkeltje healthy: het leven kan zó lekker zijn!

OVER TANTE TILLY IN ROERMOND

Lekker bont én een beetje vintage. Tante Tilly is jouw favoriete tante met een gouden randje. Na jarenlang over de wereld te hebben gereisd, heeft Tante Tilly al haar favoriete smaken samengevat op één menukaart om van te smullen.

Van een lekker bakkie pleur tot een heerlijke uitgebreide lunch. Bij Brasserie Tante Tilly in Roermond kun je van woensdag t/m zondag vanaf 10:30 uur tot 22:30 uur terecht voor de lekkerste hapjes en drankjes.

“Eten delen met je geliefden, dát is toch leven!” roept ze dan vanuit de keuken.

RESERVEREN VOOR DE LUNCH BIJ TANTE TILLY

Wil jij zeker zijn van een lekkere lunch in Roermond? Reserveer dan eenvoudig je plek via ons online reserveringssysteem. Je ziet meteen welke tijdstippen nog beschikbaar zijn.

Kom je met een grote bubs? Dat vinden we alleen maar gezellig! Vul wel even het aanvraagformulier voor groepsreserveringen in wanneer je komt met meer dan 10 personen.

Je bent van harte welkom om lekker te lunchen bij mijn brasserie in Roermond, Limburg. Zie ik je snel?

Liefs,

Tante Tilly